Esteu aquí: Inici ca Cors Corals infantils

Corals infantils

+ Corals infantils

Qui canta els seus mals espanta

coralsinfantilsweb.jpg


L’any 1958 es fundà la Coral Infantil de l’Orfeó Lleidatà sota la direcció d’Antoni Virgili i Farrà, sent la primera de la demarcació i una de les pioneres al nostre país. Al llarg de més de 50 anys, les Corals Infantils de l’Orfeó Lleidatà han realitzat una intensa activitat concertística dins i fora del país. Han fet actuacions internacionals: als estats francès i italià i a diverses localitats de l’estat espanyol. Com a socis fundadors del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), han participat en moltes de les seues produccions i estrenes d’obres per a repertori infantil. Durant aquest període més de 2.500 cantaires han passat per les nostres corals i prop de 30 han estat els seus directors. Nens i nenes, ara padrins i pares que en molts casos encara continuen familiarment lligats a l’Orfeó o al món musical de les nostres terres.

En els darrers anys, les corals infantils de l’Orfeó Lleidatà es coordinen a través de l’escola de música de l'entitat, dins un projecte educatiu que inclou com a eina vehicular la cançó, el cant coral i el moviment.

Actualment, les directors de les formacions vocals infantils de l'Orfeó Lleidatà són Maria Berengué (Coral de Vailets), Bernat Giribet (Coral de Xiquets)  i Pol Pastor (Cor PreJove).

 

Més informació i inscripcions: 973 233 554 / info@orfeolleidata.cat

Accions del document

Informació relacionada

Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat