Esteu aquí: Inici ca Escola de música

Qui som?

+ Qui som?

Ens mou la música! Fes escola amb l'Orfeó!

 

Cartell Escola de Música 2018-2019

 

L'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà és un centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que compta amb uns 800 alumnes i un equip d'una quarantena de professors.

Ofereix una oferta educativa adreçada a totes les edats, amb un ampli ventall d'especialitats instrumentals i formació especialitzada en àmbits com la música moderna, clàssica i tradicional.

El projecte educatiu del centre és VIVENCIAL.

APRENEM fent música, ESCOLTANT, INTERPRETANT i CREANT.

Volem que la música sigui una eina de formació global i de desenvolupament de les capacitats de cada persona.

A partir d'una visió comunitària de la música, girem entorn de la pedagogia en grup, potenciant les agrupacions corals i instrumentals. Donem especial importància al fet de compartir experiències, projectes i coneixements. Per aquest motiu l'escola de música de l'entitat organitza periòdicament activitats complementàries per tal d'involucrar tota la família en el procés d'aprenentatge.

Actualment gestiona, a més, 5 escoles municipals de música del Segrià, i diversos projectes de formació musical en diverses escoles bressol, primària i secundària de Lleida i el seu territori. També ofereix activitats per a associacions de mares i pares d'alumnes i d'altres entitats.

L’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà és membre d’EMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya).

 

QUÈ FEM A L'ESCOLA DE L'ORFEÓ?

Afavorim l'aprenentatge musical de nens i nenes de de 4 mesos a 5 anys, de 6 i 7 anys, de 8 a 12 anys i a partir dels 12. També oferim mòduls oberts.

 

Pots consultar la nostra oferta educativa aquí.

 

Accions del document

Informació relacionada

Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat