Esteu aquí: Inici ca Escola de música Activitats complementàries De Gresca amb l'orquestra i la Big Band

De Gresca amb l'orquestra i la Big Band

+ De Gresca amb l'orquestra i la Big Band

Tots els instruments de vent i corda

 

De Gresca 2019

 

Formar part d'una orquestra i d'una big band és una experiència fantàstica per a tot jove músic. I més si es porta a terme en una casa de colònies, trencant amb la rutina del dia a dia i combinant els assajos amb professors especialitzats i activitats de lleure amb monitors.

 

QUAN?

El cap de setmana del 9 i 10 de març tindrà lloc la 13a. edició del taller DE GRESCA a la granja-escola 'Les Obagues' de Juneda.

Acabarem l'activitat el diumenge, amb un concert de cloenda, obert al públic, a l'Espai Orfeó. Albert Galcerà, serà el director convidat que amb la seva batuta farà que l'orquestra i la big band ens ofereixin la millor de les interpretacions.

 

QUI HI POT PARTICIPAR?

Tots aquells que tinguin entre 8 i 16 anys, i estiguin estudiant algun instrument de corda (violí, viola, violoncel i contrabaix) o instrument de vent (flauta, clarinet, saxòfon, oboè, fagot, trompeta, trombó, trompa i tuba).

 

PROFESSORS

Albert Galcerà (director convidat). Músic polifacètic que compagina la interpretació instrumental (piano, acordió, bombardí...) amb la composisició i la direcció coral i orquestral. Actualment, és el director de l'Orfeó Reusenc, del cor infantil Els somiadors de Reus, i dels cors de gospel Singtònics de TGN, Sons Gospel de TGN i Blaus de Mar de Cambrils.

Maria Berengué (àrea de corda). Professora de violí, orquestra i coral de l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà. És diplomada en Magisteri musical, titulada superior en pedagogia del violí i màster en interpretació del violí per l'Escola Superior de Música de Catalunya (ESMUC). És membre del grup interdiscinplinar d'improvisació Col·lectiu Free't i col·labora amb l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida.

Mamen Barreña (àrea de corda). Professora de violí de l'Escola Municipal de Música de Tàrrega, també professora de viola i orquestra de l'Escola Municipal de Música de Solsona i de l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà. Diplomada en Magisteri musical i titulada superior de viola amb màster a l'ESMUC i a la Codarts Hogescholl de Rotterdam. Col·labora amb l'Orquestra Julià Carbonell de les Terres de Lleida i l'Orquestra de cambra 'Terrassa 48'.

Josep Bacardí (àrea de vent). Professor de trombó, agrupació de vent i llenguatge musical a l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà. Ha estudiat al Conservatori de Música de Lleida i música moderna al Taller de Músics de Barcelona. És membre de l'orquestra la Nova Blanes com a trombonista i fiscornaire.

Jordi Rexach (àrea de Big Band). Professor de baix, contrabaix, guitarra i combo de l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà. Ha estudiat al Taller de Músics de Barcelona entre altres i és cofundador de l'estudi i productora VStudio. Té més d'una vintena de discos com a músic i productor. Actualment és músic i director musical de la banda Pastorets Rock, i baixista de Dijous Paella, Lo Pardal Roquer i de L'Home llop & The Astramats. També és el director musical i l'arranjador de la banda de La Marató de TV3 del 2017 i 2018.

 

CONCERT DE CLOENDA

Diumenge 10 de març, 19.00h, Espai Orfeó

 

PREU 140€ / 130€ (socis)

Inclou l'estada, el transport i l'assegurança.

 


INFORMACIÓ

T. 973 233 554

info@orfeolleidata.cat

 

 

Inscriu-te aquí

Accions del document

Informació relacionada

Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat