Esteu aquí: Inici ca Escola de música Escola Jove de Jazz i Música Moderna del Taller de Músics de Barcelona

Escola Jove de Jazz i Música Moderna del Taller de Músics de Barcelona

+ Escola Jove de Jazz i Música Moderna del Taller de Músics de Barcelona

Per a joves de 12 a 17 anys. A l'Escola Jove ho fem diferent!

escolaorfeologos02.png

El Taller de Músics de Barcelona és una escola de referència en l’àmbit del jazz i la música moderna. Des de l’experiència d’una escola pionera en la pràctica de les músiques improvisades i també amb l’aplicació de les innovacions que s’han mostrat més valuoses i positives en el camp de l’educació musical, el Taller de Músics de Barcelona ofereix el programa Escola Jove, un pla d’estudis dirigit a alumnes de 12 a 17 anys que vulguin desenvolupar la pràctica musical en l’àmbit del jazz i la música moderna.

L'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà és l'única escola autoritzada per impartir el programa Escola Jove al territori de Lleida.

El pla d’estudis orbita al voltant del desenvolupament de les capacitats dels alumnes, de la pràctica lúdica i de l’aprenentatge musical, i està dissenyat per a acollir tant alumnes que s’inicien, com alumnes que ja han tingut recorreguts en altres projectes d’educació musical.

Amb un programa que permet la simultaneïtat d’estudis amb l’ESO i el Batxillerat. L'alumne s’implica en el projecte, socialitzant, gaudint i fent créixer la seva motivació.

 

L'APRENENTATGE MUSICAL A TRAVÉS DEL JAZZ I LA MÚSICA MODERNA

El jazz i la música moderna és l'àmbit que s'ha mostrat més profitós per al desenvolupament de les capacitats més importants que l'aprenentatge de la música pot oferir.

Així ens trobem en què el jazz i els seus aprenentatges són els que aporten un rendiment més alt a l'hora de desenvolupar capacitats com ara:

  • L'expressió artística
  • La creativitat
  • L'art d'experimentar
  • L'assertivitat
  • L'encarament als processos de treball
  • L'organització personal
  • El treball en equip
  • El creixement personal

 

COMBO.jpg

 

MATÈRIES

Combo (conjunt instrumental modern)

Instrument - Veu

Llenguatge Musical

  • Rítmicus: L’aprenentatge es fa mitjançant un grup de percussió. Gaudint del treball col·lectiu es practica la lectura i el groove.
  • Projectes: Aporten un marc creatiu d’aprenentatge i assimilació de conceptes per a la pràctica musical. Sense adonar-se'n l’alumne aprèn a llegir, a escriure, a entendre modes, tonalitats, conceptes harmònics, melòdics...

Matèries optatives: Big Band / Cor Jove

 

INSTRUMENTS

Baix, bateria, clarinet, contrabaix, flauta travessera, guitarra, piano, saxòfon, trombó, trompeta i veu.

 

FES LA TEVA INSCRIPCIÓ AQUÍ


+ INFORMACIÓ: info@orfeolleidata.cat / T. 973 233 554

 

Accions del document

Informació relacionada

Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat