Esteu aquí: Inici ca Escola de música

Qui som?

+ Qui som?

Ens mou la música! Fes escola amb l'Orfeó!

Campanya Escola 2017

L'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà és un centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya que compta amb uns 800 alumnes i un equip d'una quarantena de professors. Ofereix una oferta educativa adreçada a totes les edats, amb un ampli ventall d'especialitats instrumentals.

El projecte educatiu del centre és vivencial: hi aprendràs fent música, escoltant, interpretant i creant. Volem que la música sigui una eina de formació global i de desenvolupament de les capacitats de cada persona.

A partir d'una visió comunitària de la música, girem entorn de la pedagogia en grup, potenciant les agrupacions corals i instrumentals. Donem especial importància al fet de compartir experiències, projectes i coneixements. Per aquest motiu l'escola de música de l'entitat organitza periòdicament activitats complementàries per tal d'involucrar tota la família en el procés d'aprenentatge.

Actualment gestiona, a més, 5 escoles municipals de música del Segrià, i diversos projectes de formació musical en diverses escoles bressol, primària i secundària de Lleida i el seu territori. També ofereix activitats per a associacions de mares i pares d'alumnes i d'altres entitats.

L’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà és membre d'ACEM (Associació Catalana d’Escoles de Música i Dansa) i dEMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya).

 

QUÈ FEM A L'ESCOLA DE L'ORFEÓ?

Afavorim l'aprenentatge musical de nens i nenes de de 6 mesos a 5 anys, de 6 i 7 anys, de 8 a 12 anys i a partir dels 12. També oferim mòduls oberts.

 

Pots consultar la nostra oferta educativa aquí.

 

Accions del document

Informació relacionada

Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat