Esteu aquí: Inici ca Escola de música

Qui som?

+ Qui som?

Ens mou la música! Fes escola amb l'Orfeó!

escolaorfeologos_Mesadetrabajo1.png

 

L'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà és un centre autoritzat pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, amb una proposta educativa adreçada a totes les edats i un ampli ventall d'especialitats instrumentals i formació especialitzada en àmbits com la música clàssica, el jazz i la música moderna.

El projecte educatiu del centre és VIVENCIAL.

APRENEM fent música, ESCOLTANT, INTERPRETANT i CREANT.

Volem que la música sigui una eina de formació global i de desenvolupament de les capacitats de cada persona.

A partir d'una visió comunitària de la música, girem entorn de la pedagogia en grup, potenciant les agrupacions corals i instrumentals. Donem especial importància al fet de compartir experiències, projectes i coneixements. Per aquest motiu l'escola de música de l'entitat organitza periòdicament activitats complementàries per tal d'involucrar tota la família en el procés d'aprenentatge.

Actualment gestiona, a més, quatre escoles municipals de música del Segrià, i diversos projectes de formació musical en diverses escoles de primària de Lleida i el seu territori. També ofereix activitats per a associacions de mares i pares d'alumnes i d'altres entitats.

L’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà és una escola vinculada amb el Taller de Músics de Barcelona i membre d’EMIPAC (Escoles de Música d’Iniciativa Privada de Catalunya).

 

QUÈ FEM A L'ESCOLA DE L'ORFEÓ?

 

Accions del document

Informació relacionada

Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat