Esteu aquí: Inici ca L'Entitat Els espais L'estatge de l'Orfeó

L'estatge de l'Orfeó

+ L'estatge de l'Orfeó

Inaugurat l'abril de l'any 2008

copy_of_Orfe2sessi104.jpg

L’estatge és un projecte dels arquitectes Josep Maria Puigdemasa i Jaume Terés, s’ha construït amb criteris de sostenibilitat tant en la seva concepció com en l’ús dels diferents materials emprats.

Instal·lacions i serveis:

Entre els tècnics col·laboradors en la seva redacció, cal destacar Higini Arau, en un aspecte bàsic d'aquesta infraestructura, ja que ha estat el responsable de l'estudi acústic. Entre la seva àmplia experiència professional, un dels projectes emblemàtics és l'estudi acústic de les obres de reforma del teatre de l'Scala de Milà.

La primera planta s'utilitza com a dependències administratives de l'entitat i a la segona, s'ubiquen les aules de l'escola de música i la sala d'assaig.

A la primera planta, l'Orfeó compta amb més de 225 m2 i en la segona, amb gairebé 354 m2. La segona planta disposa de 10 aules de diferents dimensions i usos (aules d’estudi, pràctica d'instruments, assajos en grup, etc.). Totes elles aïllades acústicament i amb un disseny específic que les dota d'unes condicions òptimes per al desenvolupament de la pràctica musical. Cal destacar l’aula d’assaig per a cor i orquestra, amb un espai de 62 m2 i amb doble alçada de sostre, dissenyada especialment per treballar amb grans agrupacions tant vocals com orquestrals. D'altra banda, a la primera planta s’hi ubica la zona de serveis, la secretaria, els despatxos i les sales de professors i de juntes.


Per l'entrada del carrer Sant Martí s'hi troba l'Espai Orfeó, un equipament cultural obert a la ciutat que va ser inaugurat el 24 de gener de 2014.

 

 

Accions del document

Informació relacionada

Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat