Esteu aquí: Inici ca Notícies Canvi a l'Interfado

Canvi a l'Interfado

+ Canvi a l'Interfado

Inês Soares i Bartolomeo Barenghi per Kinga Rataj

Per malaltia de Kinga Rataj el seu concert s'ha hagut d'anul·lar. L'organització agraeix els músics Inês Soares i Bartolomeo Barenghi la seua predisposició per substituir-la. Les entrades comprades per al concert de Kinga Rataj són vàlides per a l’actuació d’Inês Soares i Bartolomeo Barenghi, que es farà el mateix dia, a la mateixa hora i al mateix lloc: dissabte 18, a les 22.30 h, al Cafè del Teatre Escorxador. Hi ha opció de retorn d’entrada.

 

 

La veu de la portuguesa Inês Soares, bonica i polifacètica, ha col·leccionant elogis i èxits en diversos gèneres musicals, des del jazz fins a l'òpera passant per la música tradicional. Soares s'uneix al guitarrista versàtil Bartomeu Barenghi, que ve del món de la música clàssica i jazz, però cada vegada més dedicat a la investigació en la música popular de la Península Ibèrica i Amèrica del Sud. Els dos músics tenen preparat un repertori de fados que han interpretat en diferents escenaris per oferir una vetllada íntima amb la passió d'algunes de les cançons més conegudes del fado.
Amb ells dos ens endinsarem en les històries de la vida de cada dia, els amors perduts, les llargues jornades de pesca a l'oceà i als humils barris del port de Lisboa.

 

MÉS INFORMACIÓ I COMPRA D'ENTRADES AQUÍ.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat