Esteu aquí: Inici ca Notícies Un mural gegant i un concert per celebrar...

Un mural gegant i un concert per celebrar...

+ Un mural gegant i un concert per celebrar...

El 70è aniversari del Cercle de Belles Arts
  • El Cercle de Belles Arts compleix anys amb la celebració d’un concert a l’Espai Orfeó que comptarà amb la participació de la pianista Carmen Papasseit i la intervenció pictòrica en directe de Rafa Borlänsa

  • El Quartet de Clarinets de l’Orfeó Lleidatà i la Coral l’Estel del Cercle de Belles Arts completaran les intervencions musicals de l’acte de celebració

  • El vestíbul de l’Espai Orfeó es transforma en una obra d’art en una acció creativa que estan duent a terme els alumnes de l’Escola de Belles Arts consistent en un mural de grans dimensions

  • L’acte de celebració tindrà lloc divendres 1 de desembre a les 19h a l’Espai Orfeó, entrada lliure

 

 

Aquest divendres 1 de desembre a les 19h a l’Espai Orfeó tindrà lloc l'acte de celebració del 70è aniversari del Cercle de Belles Arts dins de la programació del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.

‘El Cercle Infinit’ és el nom de l’acte d’aquest 70è aniversari del Cercle de Belles Arts on es commemorarà la llarga trajectòria de l’entitat cultural. Amb una intervenció a càrrec de Jaume Vilella es donarà la benvinguda al públic assistent, seguit de la projecció d’unes imatges històriques del Cercle de Belles Arts.

 

La part central de l’acte tindrà lloc en forma de concert amb la pianista Carmen Papasseit, a la vegada que tindrà lloc una intervenció creativa de Rafa Borlänsa que es veurà projectada a la gran pantalla de l’Espai Orfeó, a mesura que l'autor realitzi l’obra pictòrica al compàs de la música.

En el concert també hi tindran lloc dues actuacions més. L’Orfeó Lleidatà hi col·laborarà amb el seu Quartet de Clarinets, format per alumnes de nivell alt i que ja van debutar l’any passat a l’Espai Orfeó dins del Cicle de Joves Intèrprets. I la Coral Estel, insígnia del Cercle de Belles Arts, serà l’encarregada de cloure la celebració d’aquest 70è aniversari d’història, art i creativitat a la ciutat de Lleida.

 

 

El vestíbul de l’Espai Orfeó es converteix en l’escenari d’una acció creativa de grans dimensions

Des del mateix dijous al matí el vestíbul del mateix Espai Orfeó s’ha convertit en l’escenari on els alumnes de l’Escola del Cercle de Belles Arts estan duent a terme una acció creativa consistent en un mural de grans dimensions que està previst que estigui finalitzat demà a la tarda.

El resultat final es podrà veure fins al 22 de desembre al mateix vestíbul.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat