Esteu aquí: Inici ca Notícies 'Christmas.cat' i 'Clàssics, o no...' de gira pel territori

'Christmas.cat' i 'Clàssics, o no...' de gira pel territori

+ 'Christmas.cat' i 'Clàssics, o no...' de gira pel territori

Nova producció del Grup de Cambra de l'Orfeó

El Grup de Cambra de l’Orfeó Lleidatà format per alumnes d’alt nivell de clarinet, violí i violoncel estrena la producció ‘Clàssics, o no...’

El Grup de Cambra de l’Orfeó Lleidatà format per alumnes de l’Escola de Música d’alt nivell de clarinet, violí i violoncel estrena la producció ‘Clàssics o no...’ en la qual ofereixen un repertori que va des de clàssics de tots els temps com l’Obertura de la Flauta Màgica de Mozart fins a grans èxits del pop actual com Shape of you de Ed Sheeran. El Grup de Cambra està dirigit pels músics, i professors de l’Escola de Música, Robert Solé i Domènec Saladrigues, els alumnes que el componen son Carla Franch (violí), Miquel Rodríguez (violí), Jordi Morell (violí), Carla Gómez (violoncel), Isabel Domingo (clarinet), Carla Soliva (clarinet), Abril Rosell (clarinet), i Carlota Valentines (clarinet).

El Grup de Cambra de l’Orfeó Lleidatà oferirà dos concerts de la producció ‘Clàssics, o no...’. El primer tindrà lloc el dissabte 16 de desembre a les 6 de la tarda a l’església del municipi de Les avellanes i Santa Linya i el segon el diumenge 17 de desembre a dos quarts de 6 de la tarda a La Pobla de Cérvoles.

 

L’espectacle Christmas.cat del Cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Perdo Pardo, de gira per diversos municipis de la demarcació de Lleida

Christmas.cat, l’exitós espectacle del Cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo, torna un any més per Nadal incorporant nou repertori i novetats. Ho fa amb un nou format que incorpora grans èxits del gospel, pop i rock, a les trencadores versions de clàssics nadalencs com Fum, fum, fum i El noi de la mare. Un gran còctel musical per a tots els públics, amb nadales a ritme de swing, funk i rock, clàssics americans com ‘Swing low’, ‘This little light of mine’ i fins i tot un dels grans hits de Michael Jackson.

El muntatge es podrà veure en diversos municipis de la demarcació de Lleida gràcies a l’impuls de la Diputació de Lleida i de l'Institut d'Estudis Ilerdencs, en el marc del cicle ‘75 anys 75 mirades al territori’.

La gira començarà el dissabte 16 de desembre amb un concert al Rialp a les 9 del vespre a l’Església Parroquial, la següent actuació tindrà lloc a Aitona el diumenge 17 de desembre a les 5 de la tarda al Pavelló, i es clourà amb el concert que el Cor de l’Orfeó oferirà a Torre-Serona el divendres 22 de desembre a les 9 del vespre a la Sala d’Actes de l’Ajuntament.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat