Esteu aquí: Inici ca Notícies Concert de Nadal de l'Orfeó Lleidatà

Concert de Nadal de l'Orfeó Lleidatà

+ Concert de Nadal de l'Orfeó Lleidatà

La Fundació Esclerosi Múltiple, entitat convidada.

El Concert de Nadal de la Fundació Orfeó Lleidatà, que tindrà lloc el divendres 13 de desembre a les 20 h a l’Auditori Municipal Enric Granados de Lleida, acollirà les actuacions de tota la família coral de l’entitat, més de 250 cantaires, juntament amb la jove orquestra simfònica de l’Orfeó Lleidatà, i s’emmarca dins dels actes de celebració del 25è aniversari de l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

És un concert solidari, i la recaptació serà a benefici del projecte social Enllaç, un seguit d’iniciatives que pretenen apropar la música i la cultura a tothom, incidint especialment en els col·lectius més vulnerables. L’any 2020 farà vint anys des de que l’Orfeó va impulsar el primer projecte de música comunitària. Des d’aleshores, s’han desenvolupat projectes amb persones d’àmbits tan diversos com els infants i joves en risc d’exclusió social, les persones sense sostre, o les persones amb discapacitat física, intel·lectual, paràlisi cerebral o amb problemàtica de salut mental. Recentment, també s’ha iniciat un projecte de musicoteràpia a la UCI de l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida.

Enguany ens acompanyarà com a entitat convidada la Fundació Esclerosi Múltiple, que va néixer per aturar l’impacte de l’esclerosi múltiple en la vida diària de les persones i el seu entorn, i amb la qual s’iniciarà aquest gener un nou projecte de musicoteràpia.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat