Esteu aquí: Inici ca Notícies Conveni de col·laboració entre la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Orfeó Lleidatà

Conveni de col·laboració entre la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Orfeó Lleidatà

+ Conveni de col·laboració entre la Fundació Esclerosi Múltiple i la Fundació Orfeó Lleidatà

La Fundació Orfeó Lleidatà iniciarà al gener un programa de musicoteràpia adreçada a persones amb esclerosi múltiple.

El passat 18 de desembre, la Sra. Rosa Masriera Raventós, directora de la Fundació Esclerosi Múltiple i el Sr. Antoni Soliva Gili, president de la Fundació Orfeó Lleidatà, van signar un conveni pel qual les persones amb Esclerosi Múltiple gaudiran d’un programa de musicoteràpia innovador i específic.

Estudis recents sobre els efectes de la musicoteràpia mostren el ritme musical, amb patrons i ritmes constants, com un estímul d’activació de grans àrees cerebrals implicades en processos d'atenció, funcions executives, la memòria i aprenentatge, produint canvis positius en el benestar psicosocial i el benestar emocional de les persones afectades per esclerosi múltiple.

Amb les sessions de musicoteràpia les persones del Centre Neurorehabilitador M. Martí i Pol de la Fundació Esclerosi Múltiple gaudiran d’una tècnica no invasiva que millora l’adaptació a l’entorn de qui la rep, produint una sensació de calma i benestar, contribuint directament a millorar la seva qualitat de vida.

Ambdues entitats també col·laboren al nou cicle ENJAZZ, jam sessions a espais singulars i amb un marcat accent social, que pretén apropar la música i la cultura a nous públics. El clicle consisteix en quatre Jam Sessions que es duen a terme en espais tan singulars com el Paraninf de l'Acadèmia Mariana, la Sala Sunka de Plusfresc, l'Hospital Universitari Arnau de Vilanova i la Fundació Esclerosi Múltiple.Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat