Esteu aquí: Inici ca Notícies Descobreix les noves propostes familiars

Descobreix les noves propostes familiars

+ Descobreix les noves propostes familiars

Programacó hivern - primavera 2019

La Fundació Orfeó Lleidatà inicia la nova Programació familiar Hivern-Primavera 2019 amb 5 propostes artístiques i pedagògiques diferents.

 

Espectacles per a nadons de 0 a 3 anys a l’Espai Orfeó

Degut a la gran acollida per part del públic i a la voluntat de satisfer la demanda creixent de les famílies lleidatanes, la programació amplia a tres els espectacles per a nadons que es podran gaudir a l’Espai Orfeó. Són propostes amb un alt contingut artístic, que combinen diferents disciplines de les arts i que estimulen la creativitat, la imaginació i els sentits dels més petits i també de tota la família.

 

Comencem amb Temps de llum (diumenge 10 de febrer, 11 h i 12 h), un espectacle interactiu de titelles i teatre d’ombres basat en la pedagogia de la llum. Acompanyat d’instal·lacions interactives, l’infant pot explorar les diverses instal·lacions de llum, jugar amb les titelles i la seva projecció. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma. Aquesta és una creació de la Companyia Clardelluna.

 

La segona proposta, Cuida’l (diumenge 10 de març, 11 h i 12 h), és un espectacle de la companyia Fes-t'ho com vulguis basat en l’obra i el pensament de l’artista vienès Friedensreich Hundertwasser. Pensat per a la primera infància, aquest és un muntatge que expressa la creativitat a través dels llenguatges universals. El moviment, els jocs de llum, les ombres, els colors, els sons naturals i la música dels compositors del grup Pearson, d’estil indie-pop, són els elements que estimulen la imaginació i els sentits dels espectadors.

 

El darrer dels espectacles per a nadons, Baby Esferic (diumenge 7 d’abril, 11 h i 12 h), és un homenatge a la terra. Amb un llenguatge molt visual i sense text, parla de la màgia que ens uneix al planeta i als seus habitants a través de diferents històries i paisatges. Una esfera blanca és la protagonista que es va transformant en diferents paisatges i simpàtics animals. Aquesta és una creació de la companyia Aboon Teatre que convida a la llibertat a d’imaginar de l’espectador.

 

Cicle de Concerts familiars a l’Auditori Municipal Enric Granados

El cicle de Concerts familiars que la Fundació Orfeó Lleidatà organitza a l’Auditori Municipal Enric Granados inclou 2 espectacles de gran format destinat a nens i nenes a partir de 3 anys.

 

Obrim el cicle amb Nora i el jazz (dissabte 9 de febrer, 18.30 h). Un espectacle de la companyia La Botzina amb la Big Band de Granollers al complet que ens portarà a conèixer la música jazz. L’espectacle musical compta amb un cor gospel, un quartet rítmic, una veu solista i un duet de ballarins de claqué. La seva protagonista, la Nora, una nena de dibuixos animats, ens convida a conèixer l’esperit de la seva ciutat, Nova Orleans.

 

Clourà el cicle de concerts familiars Hansel i Gretel (dissabte 9 de març, 18.30 h) de la companyia Kiddy Musics. L’espectacle es una versió molt original del conte dels germans Grimm, amb fragments de l’òpera d’Engelbert Humperdink. La història es desenvolupa a Barcelona a l’època actual i compta amb un pianista i 4 cantants: dos sopranos, una mezzosoprano i un baríton que interpreten els 6 personatges de l’obra. Aquesta és una adaptació pensada per acostar i introduir de forma lúdica als infants al món de l’òpera.


CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ

 

Suport i col·laboradors

La programació de la Fundació Orfeó Lleidatà és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social la Caixa, Plusfresc de Lleida i Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat