Esteu aquí: Inici ca Notícies Els Vailets i Pastorets Rock en directe a la Festa de presentació de ...

Els Vailets i Pastorets Rock en directe a la Festa de presentació de ...

+ Els Vailets i Pastorets Rock en directe a la Festa de presentació de ...

El bosc de Haquivaqui. Un musical bestial!

El diumenge 26 de novembre a les 12h, l'Espai Orfeó acollirà la Festa de presentació de la pel·lícula d'animació infantil 'El bosc de Haquivaqui'. Serà una ocasió molt especial ja que la banda sonora del film compta amb la col·laboració especial de la Coral de Vailets de l'Escola de Música de l'Orfeó juntament amb amb Pastorets Rock, la popular banda musical de Ponent! A més a més els membres de Pastorets Rock també han set els encarregats de doblar els personatges al català.

Les dues formacions han posat les seves veus a la cançó principal de 'L'aniversari del Pare Ós' i que s'estrena als cinemes de Catalunya el proper 24 de novembre. A continuació podeu veure el vídeo de la gravació que va tenir lloc a l'Espai Orfeó.

 

 

Sinopsi:

El bosc de Haquivaqui és un bon lloc per viure, però els animals petits han de vigilar que els més grossos no se’ls cruspeixin. Claus, el ratolí trapella, i els seus amics tenen por de la guineu Marvin i d’altres depredadors. Però el que fa vessar el got de la paciència és que un bon dia l’eriçó Horaci intenta menjar-se l’àvia ratolineta. És aleshores quan Morten, el ratolí més assenyat, arriba a la conclusió que és l’hora de redactar una nova llei per al bosc. A partir d’ara tots els habitants del bosc seran amics i ningú podrà menjar a cap altre. El cas és que la guineu Marvin encara té gana…

 

Aquesta entretinguda i bonica història sobre els animals del bosc de Haquivaqui  és la suma de dos elements molt llaminers. Per una banda, i en la tradició de les faules més clàssiques, parla d’humans referint-se als animals i proposa un món inventat que anhela la pau i la convivència, on els conflictes es resolen de manera pacífica. Per l’altra banda, la minuciositat de la tècnica i les divertidíssimes cançons el converteixen en el millor musical en stop motion que s’hagi vist i escoltat mai!

 

Cinema d'animació en català per a infants a partir de 3 anys. Noruega-Països Baixos, 2006.

Durada: 72 minuts

 

Per més informació clica AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat