Esteu aquí: Inici ca Notícies High School Musical a l'EstiuEscènic

High School Musical a l'EstiuEscènic

+ High School Musical a l'EstiuEscènic

Cloenda dels Casals d'Estiu de l'Orfeó

Nens i joves de 6 a 13 anys interpretaran l’obra ‘High School Musical’ en la mostra de cloenda del Casal  de Teatre Musical organitzat per l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

  • L'EstiuEscènic permet als nens i joves viure el procés de creació d'un espectacle escènic de la mà de professionals del món de la música, el teatre, la dansa, la màgia i el circ.

  • L’adaptació de ‘Matilda’ tindrà lloc aquest divendres 20 de juliol a les 13h a l’Espai Orfeó.

 

Divendres 20 de juliol (13h) l’Espai Orfeó acollirà la mostra escènica de cloenda del Casal de Teatre Musical EstiuEscènic, amb la representació de l’obra ‘High School Musical’. Nens i joves d’entre 6 i 13 anys interpretaran els diferents personatges del popular musical de Disney, després d’haver viscut durant 15 dies tot el procés de creació escènica d’aquest espectacle.

L'EstiuEscènic és un casal de teatre musical on totes les activitats estan orientades a viure el procés de creació d'un espectacle escènic de la mà de professionals del món de la música, el teatre, la dansa, la màgia i el circ. Els nens i joves tenen l’oportunitat de descobrir de forma global el món de la producció escènica d’una forma dinàmica i divertida en base al treball desenvolupat en els tallers artístics.

 

Professionals de les diferents disciplines artístiques.

Els tallers de les diferents disciplines artístiques estan a càrrec de professionals acreditats i amb una sòlida trajectòria en el seu àmbit.

Alba Vicario, de la companyia Trapetelando, és la responsable del taller de circ on ensenya als participants a fer acrobàcies i la tècnica de les teles aèries.

El taller de màgia va a càrrec del Mag Reivax, membre de l’Associació Mags del Món, amb qui els nens i joves aprenen a fer bons trucs.

L’àmbit teatral el desenvolupen els actors Isaac Baró, de Íntims Produccions, i Eder Carràs, de la companyia Teatre Nòmada.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat