Esteu aquí: Inici ca Notícies Margaida Guerreiro al Festival Internacional de Fado

Margaida Guerreiro al Festival Internacional de Fado

+ Margaida Guerreiro al Festival Internacional de Fado

Descobreix tots els concerts i activitats

El 6a edició del Festival Internacional de Fado de Lleida que organitza la Fundació Orfeó Lleidatà i l’Ajuntament de Lleida, i dirigit per la fadista lleidatana Carolina Blàvia, amplia la seva programació a dos caps de setmana consecutius, amb concerts i mostra gastronòmica portuguesa al Cafè del Teatre i activitats paral·leles al cinema Screen Box Funatic, la Sala Sunka i l’Espai Orfeó. L’Interfado, comptarà amb les actuacions de cantants femenines amb una consolidada trajectòria musical dins del fado, vingudes des de Portugal i Japó. L’esdeveniment tindrà lloc del 20 al 27 d’octubre.

 

MARGARIDA GUERREIRO, Portugal

Divendres 27 d'octubre, 22.30h

Margarida Guerreiro, va nèixer a l'Alentejo, Portugal. Ja de nena se la coneixia en els ambients fadistes per la seva veu càlida, molt pròpia i el seu singular talent fins al punt que el 1991, va ser convidada a cantar al que seria un dels concerts més importants de la seva carrera, un dels últims concerts de Amália Rodrigues.

 

PER COMPRAR LES TEVES ENTRADES CLICA AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ AQUÍ

 

TAST DE PRODUCTES PORTUGUESOS DURANT ELS CONCERTS (20, 21 i 27 d'octubre)

A càrrec de Mateu Blanc, Restaurant l'Aplec del Parador de Lleida Convent del Roser.

 

CONSULTA LES ACTIVITATS PARAL·LELES AQUÍ

 

Activitats paral·leles: Dansa, gastronomia, cinema i art

El Festival Internacional de Fado 2017 comptarà amb els concerts i una combinació de dansa, gastronomia, cinema i art.

El 18 d’octubre s’inaugurarà l’exposició ‘Imatges de tradició i Bohèmia’ al Cafè del Teatre que és una mostra de la reconeguda pintora Yara Moraes que retrata una època rellevant la història del fado, mostrant la tradició, la modernitat, la bohèmia...

Del 23 al 29 d’octubre es podrà veure al vestíbul de l’Espai Orfeó l’exposició ‘Fado Visual’ on es podran veure les obres del participants als tallers de creació artística organitzats per la Fundació Artecittà i que van tenir lloc a l’Orfeó Lleidatà.

Com a novetat enguany comptarem amb l’espectacle de Fado&Dansa ‘Estranya Forma de Vida’ amb la ballarina Eva Moon sota la direcció de la coreògrafa Thais Rocafull, que des de fa més de 20 anys treballa diferents formes d’expressió corporal per aconseguir explicar allò que el Fado li fa sentir.

El dimecres 25 d’octubre 18 d’octubre tindrà lloc el Curs de cuina portuguesa amb el Xef Antoni Rubies del Restaurant Can Rubies, a les 19h a la Sala Sunka. També comptarem amb col·laboració del cinema Screen Box Funatic que projectarà durant  l’Interfado la pel·lícula ‘Cartas de la Guerra’, basada en un llibre de l'autor portuguès Antonio Lobo Antunes.

 

Els suports i col·laboracions que fan possible el festival

L’Interfado compta amb la col·laboració de Camões - Instituto da Cooperação e da Língua i de la Mostra Portuguesa. El festiva també té el suport de la Diputació de Lleida i l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social ‘La Caixa’, Plusfresc i Catalana Occident. I amb la col·laboració de la Fundació Artecittà, el Cafè del Teatre, el cinema Screen Box Funatic, i el Restaurant de l’Aplec del Parador de Lleida.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat