Esteu aquí: Inici ca Notícies Concert del grup de percussió de l'Escola Pràctiques I del projecte social

Concert del grup de percussió de l'Escola Pràctiques I del projecte social

+ Concert del grup de percussió de l'Escola Pràctiques I del projecte social

Amb la Coral de Vailets a l'Espai Orfeó

Aquest dimarts 20 de juny a les 19h a l’Espai Orfeó tindrà lloc la mostra del Taller de percussió que han realitzat 25 nens i nenes de l’Escola Pràctiques I, dins el Projecte Social de la Fundació Orfeó Lleidatà. Al concert també hi participarà la Coral de Vailets, una de les tres corals infantils de l’Orfeó, formada per 40 cantaires de 6 i 7 anys.

Treball en xarxa per posar art i cultura a l’abast de tothom
El taller de percussió s’ha desenvolupat de forma gratuïta durant sis mesos a la mateixa Escola Pràctiques I, gràcies al suport de l’Obra Social ‘la Caixa’ i la col·laboració de l’Escola de Música del Sícoris Club, una de les quatre entitats culturals del Centre històric que enguany s’han sumat al projecte.
120 participants i 5 entitats culturals implicades en el projecte.
Durant el curs 2016-17 han participat uns 120 nens, joves i adults residents al centre històric, una xifra que ha duplicat nombre de participants respecte l’edició anterior. Això ha estat possible gràcies la incorporació al projecte de quatre entitats culturals ubicades al Centre històric com la Coral Shalom, Sícoris Club, Cercle de Belles Arts, Arts de Ponent, juntament La Fundació Orfeó Lleidatà, i altres agents del barri com les Escoles Cervantes i Pràctiques I,  l'Associació Prosec i l’Ajuntament de Lleida.

 

Un projecte inclusiu que alimenta la vida cultural de la ciutat.
Durant el curs, les diverses activitats  musicals i artístiques han participat en activitats de culturals de la ciutat. El taller de Batucada a la Primaverada del Centre històric i la Batalla de les Flors de Festa Major, els tallers d’arts visuals amb una exposició al vestíbul de l’Orfeó,  i tres concerts a l’Espai Orfeó, el 9 de juny amb els tallers corals de l’Escola Cervantes, el 15 de juny amb la Coral d’adults del centre històric, i el que tindrà lloc dimarts 20 de juny a les 19h amb la presentació del Taller de percussió de l’Escola Pràctiques I.
Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat