Esteu aquí: Inici ca Notícies La força de les veus

La força de les veus

+ La força de les veus

Durant el novembre, el nostre primer Cicle Coral

La Fundació Orfeó Lleidatà ha organitzat per aquest mes de novembre el seu primer Cicle Coral, una iniciativa que lliga amb una de les essències de l’entitat, el cant en grup. La programació, que començarà aquest diumenge 15 de novembre, comptarà amb cinc actuacions que volen mostrar propostes innovadores i de renovació del repertori de les formacions vocals.

En la primera edició del Cicle Coral s’ha buscat poder comptar amb una proposta de la ciutat de Lleida, una de la demarcació i una altra de la resta de Catalunya. Les tres formacions vocals protagonistes del Cicle Coral seran el Cor Jove de l'Orfeó Lleidatà, la Coral Santa Rosalia (Torredembarra) i el Cor Eurídice (les Borges Blanques).

El Cor Jove de l'Orfeó Lleidatà oferirà, el diumenge 15 a l’Espai Orfeó, el seu espectacle Broad & Queen, basat en obres de musicals de Broadway i de la banda de rock anglesa Queen.
El segon concert s’ha organitzat amb la col·laboració de la Federació Catalana d'Entitats Corals. Es tracta del muntatge El musical al cor, que tindrà lloc a l’Espai Orfeó el diumenge 22 de novembre amb la Coral Santa Rosalia, de Torredembarra. Una actuació que, alhora, és part del cicle Catalunya Coral de la FCEC.

El diumenge 29 de novembre, el Cor Eurídice, de les Borges Blanques, portarà Sons del món del Cor Eurídice, a l’Espai Orfeó.

 

El Cicle Coral, al territori
Gràcies al suport de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, el Cicle Coral es traslladarà també en dos poblacions del territori. Concretament, l’espectacle ‘Broad & Queen’ del Cor Jove de l’Orfeó Lleidatà es podrà veure a Torrebesses, el dissabte 21 (20.30 h, al Casal), i a Aitona, el dissabte 28 (18.30 h, al Poliesportiu).Aquesta primera edició compta amb una proposta de la ciutat de Lleida, una de la demarcació i una altra de la resta de Catalunya:

· Broad & Queen, amb el Cor Jove de l'Orfeó Lleidatà: diumenge 15 (19 h, Espai Orfeó), dissabte 21 (20.30 h, Casal de Torrebesses) i dissabte 28 (18.30 h, Poliesportiu d'Aitona)

· El musical al cor, amb la Coral Santa Rosalia (Torredembarra): diumenge 22 (19 h, Espai Orfeó)

· Sons del món, amb el Cor Eurídice (les Borges Blanques): diumenge 29 (19 h, Espai Orfeó)

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat