Esteu aquí: Inici ca Notícies La Fundació Orfeó Lleidatà fa entrega de la recaptació del concert de Nadal

La Fundació Orfeó Lleidatà fa entrega de la recaptació del concert de Nadal

+ La Fundació Orfeó Lleidatà fa entrega de la recaptació del concert de Nadal

El donatiu, de 2.038€, es destinarà a Les Llars del Seminari

L'acte d'entrega de la recaptació del concert de Nadal de La Fundació Orfeó Lleidatà va tenir lloc el dijous 22 de desembre a la seu de l'Orfeó Lleidatà. El donatiu, que és de 2.038 euros, està destinat al projecte Llars del Seminari que gestiona La Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom. Antoni Soliva, president de La Fundació Orfeó Lleidatà ha lliurat el donatiu a Carles Sanmartín, president de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom. A l'acte d'entrega també hi han assistit, Xavier Quinquillà, director general de la Fundació Orfeó Lleidatà, Albert Hortal, coordinador del Consell Participatiu de l'Espai Orfeó, Montserrat Claveria, directora de la Fundació Entre Tots i per al Bé de Tothom i Montserrat Canals, secretaria de la mateixa Fundació.

 

El projecte Llars del Seminari naix l’any 2012, quan el bisbe de Lleida, Joan Piris, va assistir a una assemblea de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lleida (PAH) reunida en un dels locals cedits per la Parròquia de Santa Maria Magdalena. Després d’escoltar la realitat de les famílies va anunciar la cessió d’una part de l’edifici de l’antic Seminari, al carrer Maragall, perquè pogués ser rehabilitat com a habitatges socials per a famílies desnonades. Des de llavors, un grup nombrós de persones, entitats, empreses, i institucions s’han sumat a aquesta iniciativa solidària.

Actualment, 19 pisos acullen de manera temporal, a famílies desnonades i/o en situació de necessitat, i que vulguin implicar-se en un projecte solidari i innovador en el qual elles són les protagonistes.

La Fundació 'Entre tots i per al bé de tothom' constituïda per les institucions lleidatanes: Bisbat, Càritas, Col·legi Episcopal, Associació de Veïns del barri Universitat i una persona representant de les famílies desnonades o en situació de necessitat proposada per Càritas Diocesana, és l’encarregada de gestionar aquest projecte solidari i fratern que pretén acollir i acompanyar a famílies per recuperar la seva capacitat de sortir endavant per elles mateixes.

 

PER MÉS INFORMACIÓ DEL PROJECTE LLARS DEL SEMINARI AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat