Esteu aquí: Inici ca Notícies Les Kol·lontai

Les Kol·lontai

+ Les Kol·lontai

Concert inaugural del Barnasants a l'Espai Orfeó

El divendres 17 de febrer a les 21h, l'Espai Orfeó acollirà el concert inaugural del Barnasants, on Les Kol·lontai, un projecte especialment produït pel festival, cantaran cançons que parlen d'igualtat, de dones que lluiten i dones que estimen. Montse Castellà, Sílvia Comes, Meritxell Gené i Ivette Nadal homenatjaran a la revolucionària russa Alexandra Kol·lontai, primera ambaixadora de la història i comissaria del poble, en el centenari de la Revolució russa i també del naixement de Violeta Parra, símbol de les lluites feministes, de la defensa de de les classes subalternes i de la dignitat de les cultures llatinoamericanes autòctones.

Agafant com a fil conductor el pensament d'Alexandra Kol·lontai, una dona avançada al seu temps, el grup musica diferents escriptores de diverses èpoques i territoris. Així, posen música a les paraules de Maria Mercè Marçal, Montserrat Abelló, Rosa Fabregat, Montserrat Roig, Glòria Fuertes, Zoraida Burgos, Felícia Fuster, Mireia Calafell o Marina Garcés, entre d'altres.

Les quatre cantautores presentaran quatre estils diferents de cançó d'autor i cantaran cançons feministes per la llibertat i la igualtat, pròpies i d'altres artistes, especialment escollides per a la inauguració. Les cançons i els textos de l'espectacle parlen de la dona treballadora, de la maternitat, el sexe, la dona dins el món de la cultura i el compromís, la violència masclista...cantant temes escrits per dones i amb un missatge reivindicatiu, reflexiu i carregat d'esperança.

Benvingut a Lleida el Festival Barnasants amb Les Kol·lontai i l'espectacle Cançons violetes, cançons feministes per la llibertat i la igualtat!


MÉS INFORMACIÓ AQUÍ!

COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ!

 Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat