Esteu aquí: Inici ca Notícies Lleida dedica un Carrer a l'Orfeó Lleidatà

Lleida dedica un Carrer a l'Orfeó Lleidatà

+ Lleida dedica un Carrer a l'Orfeó Lleidatà

Una inauguració amb cant coral

Ahir dijous 31 d egener de 2019, l’Ajuntament de Lleida i l’Orfeó Lleidatà van descobrir la placa que dona el nom a l'entitat coral a un carrer situat al costat de la seva seu, al Centre Històric, en un acte que ha comptat amb la participació dels cors i conjunts musicals de l’entitat: els cors Prejove, Jove i el Cor de l’Orfeó Lleidatà, amb el Quartet de Corda i el Quartet de clarinets.

L’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, que va presidir l’acte acompanyat del president de l’Orfeó, Antoni Soliva, i va elogiar la tasca de l'entitat al llarg dels seus 158 anys d'història, que l'ha fet mereixedora d'aquest reconeixement. El paer en cap va destacar especialment el seu compromís pel Centre Històric que va demostrar quan hi va establir la seva seu l'any 2008, contribuint així canviar la cara del barri. "L'Orfeó s'hi va comprometre, amb aquest vocació per l'ensenyament de la música i del cant, però, sobretot, per l'avenç de la cohesió social a Lleida, pensant en la gent del Centre Històric i en la diversitat, pensant en gran per la ciutat", ha afirmat Larrosa.

Per la seva part, el  president de l'Orfeó va destacar que aquest acte suposa "un reconeixement molt important que volem agrair a l'Ajuntament, representat pel seu alcalde, i sobretot a la ciutat de Lleida, que ens ha acompanyat durant els 158 anys de recorregut de l'Orfeó Lleidatà, sent punta de llança del cant coral, de la música i del desenvolupament cultural a la nostra ciutat i de la cohesió social a través de la cultura".

Aquest és un reconeixement que la ciutat de Lleida fa a l'entitat pels més de 150 anys d'història al servei del país, de la música, del cant coral i de les persones des de 1861.

 

 

PER VEURE L'ÀLBUM DE FOTOS CLICA AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat