Esteu aquí: Inici ca Notícies Eduard Miralles al cicle Diàlegs

Eduard Miralles al cicle Diàlegs

+ Eduard Miralles al cicle Diàlegs

Cicle dedicat a la cultura i la participació

Després de la primera sessió de Diàlegs amb la ponència de Lluís Llach, arriba la segona sessió titulada La cultura en mans de qui? amb Edurad Miralles, un dels gran experts en gestió cultural al nostre país.

Aquesta segona edició del cicle Diàlegs està organitzada per la Fundació Orfeó Lleidatà i Òmnium Lleida-Ponent amb la col·laboració de la Fundació Interarts i de la Generalitat de Catalunya i la Plataforma d'Entitats Culturals de Lleida.

Diàlegs neix amb l'objectiu de generar un espai de reflexió i debat al voltant del paper de la cultura des de les seves múltiples realitats, i alhora, que sigui una eina útil per aprofundir i generar propostes i conclusions útils per a tot el sector.

Cadascuna de les jornades tindrà un convidat especial que farà una ponència-reflexió a la primera part de la sessió, per després participar en una taula debat juntament amb tres persones vinculades al teixit associatiu. per tal que les sessions siguin productives i per poder fer extensives les conclusions, en cadascuna d'elles hi haurà un moderador que actuarà alhora de relator.

 

Dimarts 15 de novembre, 19h, Espai Orfeó

La cultura en mans de qui?

Ponència d'Eduard Miralles,President d'Interarts, assessor de relacions culturals internacionals de la Diputació de Barcelona, és expert en cooperació cultural internacional i en polítiques culturals locals i regionals.

Taula debat:

Maria Jesús Llavero, presidenta del Centre d'Estudis Comarcals del Segrià

Carles Barrull, coordinador general del Centre d'Estudis Ribagorçans

Moderadora: Montse Torres, presidenta d'Òmnium Cultural Lleida-Ponent

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat