Esteu aquí: Inici ca Notícies L'Orfeó Lleidatà de gira amb el Rèquiem de Mozart

L'Orfeó Lleidatà de gira amb el Rèquiem de Mozart

+ L'Orfeó Lleidatà de gira amb el Rèquiem de Mozart

Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels

L'Orfeó Lleidatà i l'Orquestra Simfònica Victòria dels Àngels, sota la direcció de Pedro Pardo, inicien una gira que durà el Rèquiem de Mozart a Castellbisbal, Esplugues de Llobregat i Tamarit de Llitera.

El primer concert tindrà lloc aquest dissabte 6 d'abril a les 7 de la tarda a l'Auditori Els Costals de Castellbisbal. L'Orfeó Lleidatà cantarà juntament amb el Cor d'Adults de l’Escola Municipal de Música Miquel Blanch i el Cor d’Adults de la Deutsche Schule.

Les següents actuacions tindran lloc el divendres 14 de juny a l'església d'Esplugues de Llobregat i el diumenge 23 de juny a l'església parroquial de Tamarit de Llitera.

La Missa de Rèquiem en re menor (K.626) va ser l’última composició de W. A. Mozart. Escrita l’any 1791 és potser una de les seves obres més reconegudes i amb més força. Malauradament, la mort no va permetre acabar la composició i el seu alumne Franz Xaver Sùssmayr va completar-la per encàrrec de la seva dona. Una obra cabdal dins el repertori simfònic coral on l’exigència tècnica és màxima tant per als músics com per als cantaires i la seva bellesa arriba al fons de l’oient irremeiablement.

 

MÉS INFORMACIÓ I COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat