Esteu aquí: Inici ca Notícies Protocol d’actuació davant del COVID-19 a l’Orfeó Lleidatà

Protocol d’actuació davant del COVID-19 a l’Orfeó Lleidatà

+ Protocol d’actuació davant del COVID-19 a l’Orfeó Lleidatà

Mesures de prevenció per evitar la propagació del coronavirus

ÉS MOLT IMPORTANT LA PREVENCIÓ

Ús de mascareta obligatori. Gel higienitzant a tots els espais. Disposarem de termòmetre digital d’infrarojos sense contacte. Respectarem els ratis i distàncies de seguretat segons la normativa vigent. Rentat de mans a l’inici i final de les activitats. Neteja i desinfecció de les instal·lacions i els materials a diari.

 

Escola de Música.

Per petició d’informació i/o matriculació principalment fer-ho mitjançant la pàgina web, correu electrònic o per telèfon. En cas presencial es mantindran les distàncies de seguretat establertes. Només podran pujar a la primera i segona planta de l’edifici l’alumnat, el professorat i personal PAS. Els pares no podran accedir a l’interior del recinte a no ser que sigui per casos excepcionals, sempre i quan es faci ús de la mascareta obligatòria. Els alumnes que ho precisin faran classe amb una mampara divisòria. Les entrades i sortides de les classes es faran de forma esglaonada i organitzada per torns. L’entrega i recollida de l’alumnat es farà a les portes d’accés de l’edifici, s’utilitzaran les dos entrades per fer més fluida l’entrada i sortida.

Consulta AQUÍ el protocol de seguretat i higiene de l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà, l'Aula de Música del Col·legi Sagrada Família i de les escoles municipals de música d'Alcoletge, Alpicat, Puigverd de Lleida i Torrefarrera.

 

Espai Orfeó. Sala de concerts.

S’ha elaborat un protocol sanitari per tal que l’Espai Orfeó sigui un espai 100% segur tant pels artistes com pels espectadors.

Informem que es seguiran en tot moment les mesures i protocols de seguretat establerts per la COVID-19. Així es farà la neteja adequada de l’espai, serà obligatori l’ús de mascareta i el rentat de mans amb gel hidroalcohòlic amb un dispensador situat al vestíbul. Per tal de complir amb la distància de seguretat, tan l’accés com el desallotjament de la sala es realitzarà de forma esglaonada.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat