Esteu aquí: Inici ca Notícies Nou Cicle de Jazz a l'Espai Orfeó

Nou Cicle de Jazz a l'Espai Orfeó

+ Nou Cicle de Jazz a l'Espai Orfeó

Jam Sessions i concert amb Albert Bover Trio

El cicle consta de tres Jam Sessions amb músics convidats del panorama musical lleidatà com Tui Higgins, Xavier Monge, Irene Garcés, Jordi Rexach, Josep Maria López i Genís Bagés.

Un concert amb Albert Bover Trio completarà l’oferta musical d’aquest nou Cicle de Jazz de la Temporada estable de la Fundació Orfeó Lleidatà.

La primera Jam Session tindrà lloc aquest divendres 15 de març a les 20.30 h.

 

La Fundació Orfeó Lleidatà organitza, dins de la Programació Hivern – Primavera 2019, un nou Cicle de Jazz amb tres Jam Sessions i un concert de Jazz de la mà d’un dels millors pianistes d’aquest gènere musical de Catalunya, Albert Bover, en format trio.

Jam Sessions a l’Espai Orfeó

Les Jam Sessions a l’Espai Orfeó volen crear un espai que sigui un punt de trobada per als amants del Jazz i la música moderna a Lleida. Les sessions s’obriran amb músics convidats del panorama musical lleidatà i donaran pas a la improvisació i la creativitat. Les Jam Sessions estan obertes tant al públic en general com als músics que tinguin ganes de compartir el seu talent amb els assistents.

Les Jam Sessions a l’Espai Orfeó tindran lloc els divendres 15 de març, 5 d’abril i 3 de maig a les 20.30 h.

La primera sessió obre el cicle amb els següents músics convidats, Tui Higgins (veu), Irene Garcés (guitarra elèctrica), Jordi Rexach (contrabaix), Genís Bagés (bateria), juntament amb el pianista i coordinador del cicle, Xavier Monge.

El 5 d’abril comptarem amb els músics Xavier Monge (piano) Jordi Rexach (contrabaix) i Genís Bagés (bateria). La Jam Session del 3 de maig clourà el Cicle de Jazz amb Xavier Monge (piano) Jordi Rexach (contrabaix) i Josep Maria López (bateria).

Totes les sessions tindran el preu de 3 €, amb consumició de regal,i les entrades es poden adquirir a través del web i a la taquilla de l’Orfeó Lleidatà.

Albert Bover Trio en concert

Gràcies a la col·laboració amb JAZZ I AM - International Barcelona Jazz Meeting i Taller de Músics, l'Espai Orfeó acollirà un dels grans pianistes de jazz del panorama musical català, Albert Bover. El reconegut músic és presenta en format trio acompanyat de Masa Kamaguchi al contrabaix i David Xirgu a la bateria.

El concert d’Albert Bover Trio tindrà lloc el dissabte 30 de març a les 20 h, el preu de l’entrada és de 15 € comprant a la taquilla i de 12 € comprant a la web de l’Orfeó Lleidatà.


MÉS INFORMACIÓ I COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat