Esteu aquí: Inici ca Notícies Nova Programació Tardor - Hivern 2018

Nova Programació Tardor - Hivern 2018

+ Nova Programació Tardor - Hivern 2018

Amb 31 activitats culturals al teu abast
  • Fins a 31 activitats, 17 de les quals amb entrada lliure, de música, teatre, cinema, conferències i exposicions, tindran lloc a l’Espai Orfeó i en altres espais de la ciutat com l’Auditori, el Teatre de la Llotja, el Cafè del Teatre i l’Espai Funàtic.

  • Els eixos principals són la Programació Familiar, el Cicle Diàlegs, la 7a edició del Festival Interfado, el Consell Participatiu i les produccions pròpies on hi destaca l’espectacle del Cor de l’Orfeó Christmas.cat a La Llotja.

 

La Fundació Orfeó Lleidatà inicia la nova Programació Tardor-Hivern 2018 amb 31 activitats que tindran lloc en 5 espais escènics de la ciutat, l'Espai Orfeó, l'Auditori, el Teatre de la Llotja, el Cafè del Teatre, i el cinema Sreenbox Funàtic.

 

La nova programació segueix, una temporada més, sent fruit del treball en xarxa entre l’entitat i el teixit associatiu de l’àmbit cultural i social de les Terres de Lleida. Les activitats, diverses i transversals, inclouen música, teatre, cinema, exposicions, fòrums, cicles específics com la programació familiar, el Cicle Diàlegs de reflexió i debat, el Festival Internacional de Fado de Catalunya, i les produccions pròpies com el Christmas.cat, el consolidat espectacle del Cor de l’Orfeó Lleidatà.

 

Consell Participatiu de l’Espai Orfeó

La programació tardor-hivern també comptarà amb la nodrida programació organitzada a través del Consell Participatiu de l'Espai Orfeó amb la col·laboració de 16 entitats i associacions, consolidant la seva tasca de suport al teixit associatiu de la ciutat i del territori. Totes les propostes són amb entrada lliure i tenen lloc a l’Espai Orfeó.

 

Entre les activitats més destacades hi trobem la jornada matinal Actuem: drets humans i joventut, de la delegació a Lleida de l’Associació ‘Amigos Mira Espanya’ (dissabte 6 d’octubre, 9.30 h), i el cinefòrum organitzat per Salut Mental Terres de Lleida amb el documental El desequilibri perfecte, en motiu de la Setmana de la Salut Mental (dimecres 17 d’octubre, 19 h).

 

Programació familiar

Estrenem nova programació familiar amb 7 propostes diferents per a cada franja d’edat, amb la voluntat de satisfer la demanda creixent entre aquest públic.

 

La programació inclou dues propostes d’espectacles per a nadons de 0 a 3 anys que es podran gaudir a l’Espai Orfeó, Mans (diumenge 7 d’octubre, 11 h i 12 h) i Electric Babyland (diumenge 11 de novembre, 11 h i 12 h).

 

El Cicle de Concerts Familiars a l’Auditori també inclou 2 espectacles de gran format, Tahi (dissabte 20 d’octubre, 18.30 h) i Els cistells de la caputxeta (dissabte 24 de novembre, 18.30 h).

 

Continuem apostant pel cinema d’animació en català per a infants, de la mà de la distribuïdora Pack Màgic, amb un cicle que inclou tres noves projeccions, Petzi i la mar salada, Grand Prix a la muntanya dels invents i Tripitips.

 

7a edició del cicle Diàlegs

La programació tardor-hivern de l’Orfeó Lleidatà comptarà amb el 7è Cicle Diàlegs ‘Visions transversals de la cultura’. En aquesta nova edició es centra la mirada en dos eixos de reflexió i debat Cultura i democràcia i Cultura i salut, combinant les taules debat amb exposicions temàtiques, una obra de teatre i un concert.

 

7è Festival Internacional de Fado de Catalunya

Els dies 19, 20 i 26 d’octubre, el Cafè del Teatre de l’Escorxador acollirà els concerts amb tast gastronòmic del Festival Internacional de Fado de Catalunya-Interfado. Enguany, el Festival viatja per primera vegada a Barcelona amb un concert a la sala Harlem Jazz Club (21 d’octubre).

 

Un any més l’Interfado ens proposa un seguit d’activitats paral·leles com el cinema portuguès amb el film  ‘La fábrica de nada’ que es podrà veure al cinema Screenbox Funatic (22 i 25 d’octubre), una exposició dedicada al músic i compositor portuguès Antonio Mestre, i el tradicional curs de cuina portuguesa.

 

Produccions pròpies

El Concert de Nadal, el ‘Plugged’ concert de combos moderns, i una nova edició del Christmas.cat del Cor de l’Orfeó al Teatre de La Llotja, són les tres produccions pròpies amb les que es completarà la programació d’aquesta tardor de 2018.

 

Al Teatre de La Llotja s’hi tornarà a representar l’espectacle Christmas.cat (23 desembre), amb el Cor de l’Orfeó Lleidatà dirigit per Pedro Pardo. Un espectacle que ha esdevingut un clàssic nadalenc a la nostra ciutat amb un èxit de públic que ha assolit la xifra de 5000 espectadors.

 

CONSULTA TOTA LA PROGRAMACIÓ AQUÍ

 

Suport i col·laboradors

La programació de la Fundació Orfeó Lleidatà és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social la Caixa, Plusfresc de Lleida i Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh.

 

També rep la col·laboració de l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament – ACCD, ASPID, Associació Amigos Mira Espanya, Associació d’osteoporosi i menopausa HERA, Ateneu Popular de Ponent, Auditori Municipal Enric Granados, Cafè del Teatre, Casa Amèrica Catalunya, Centre d’Art la Panera, Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Coordinadora d’ONGD’S i altres Moviments Solidaris de Lleida, Federació ALLEM, Federació d’Ateneus de Catalunya – FAC, FeSalut, Garrigues Cooperació Internacional, Govern de Portugal, GREiA-UdL, Grup Cultural Garrigues, Òmnium Lleida – Ponent, Pack Màgic, Salut Mental Terres de Lleida, Sant Joan de Déu Terres de Lleida, Screenbox Funatic, Teatre de La Llotja.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat