Esteu aquí: Inici ca Notícies Us presentem el musical ‘El Rei Lleó’

Us presentem el musical ‘El Rei Lleó’

+ Us presentem el musical ‘El Rei Lleó’

Cloenda de la segona edició de l’EstiuEscènic

Demà divendres 21 de juliol (13h) l’Espai Orfeó acollirà la cloenda del Casal de Teatre Musical EstiuEscènic, amb la representació de l’obra ‘El Rei Lleó’. Nens i joves d’entre 6 i 13 anys interpretaran els diferents personatges del popular musical, després d’haver viscut durant 15 dies tot el procés de creació escènica d’aquest espectacle.

 

Amb ‘El Rei Lleó’ tanquem la segona edició de l’EstiuEscènic, després d’haver creat durant 4 setmanes dos espectacles, el primer va ser l’original adaptació del musical ‘La Bella i la Bèstia’, que també es va poder veure a l’Espai Orfeó, dins la primera mostra quinzenal del casal organitzat per l’Escola de Música de l’Orfeó Lleidatà.

 

L'EstiuEscènic és un casal de teatre musical on totes les activitats estan orientades a viure el procés de creació d'un espectacle escènic de la mà de professionals del món de la música, el teatre, la dansa, la màgia i el circ. Els nens i joves tenen l’oportunitat de descobrir de forma global el món de la producció escènica d’una forma dinàmica i divertida en base al treball desenvolupat en els tallers artístics.

 

Professionals de les diferents disciplines artístiques.

Els tallers de les diferents disciplines artístiques estan a càrrec de professionals acreditats i amb una sòlida trajectòria en el seu àmbit.

Alba Vicario, de la companyia Trapetelando, és la responsable del taller de circ on ensenya als participants a fer acrobàcies i la tècnica de les teles aèries.

El taller de màgia va a càrrec del Mag Reivax, membre de l’Associació Mags del Món, amb qui els nens i joves aprenen a fer bons trucs i a incorporar-los a l’espectacle.

L’àmbit teatral el desenvolupen els actors Isaac Baró, de Íntims Produccions, i Eder Carràs, de la companyia Teatre Nòmada. Finalment, la cantant Anna Borrego, és l’encarregada de donar la forma musical a tot el treball.

 

Per més informació i inscripcions clica AQUÍ

Per veure les fotografies clica AQUÍ

Per veure el reportatge de Lleida TV (a partir del minut 18) clica AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat