Esteu aquí: Inici ca Notícies Plugged, concert de combos moderns a l'Espai Orfeó

Plugged, concert de combos moderns a l'Espai Orfeó

+ Plugged, concert de combos moderns a l'Espai Orfeó

El primer concert del Cicle Joves Intèrprets

Aquest divendres 3 de febrer (20h), l'Espai Orfeó acollirà el primer concert del Cicle Joves Intèrprets amb l'espectacle 'Plugged' que acollirà l'actuació de 8 agrupacions de música moderna o combos de l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà i les Escoles associades, entre elles les Escoles Municipals de Música de Torrefarrera, Alcoletge, Alpicat, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida, i Aula de Música del Col·legi Sagrada Família de Lleida.

Els combos són agrupacions de música moderna formades per estudiants de música d'entre 12 i 17 anys. L'objectiu dels combos és aprofundir en el coneixement musical a través de viure l'experiència de formar part d'un grup música i aprendre el treball en equip que implica. Amb 'Plugged' donem l'oportunitat als estudiants de viure l'experiència de realitzar un concert professional a l'Espai Orfeó i dins la seva programació estable. En aquest concert gaudirem de l’actuació de 8 combos i d’un repertori de versions de grups mundialment coneguts com Jackson Five, Aerosmith, Oasis, AC/DC o Nirvana, i també de grups del territori com Love of Lesbian, Els Catarres o Els Pets.

El Cicle Joves Intèrprets

El Cicle Joves Intèrprets naix amb l’objectiu de crear un espai de qualitat per donar l’oportunitat als estudiants de realitzar un concert obert al públic dins la Programació Estable de l’Espai Orfeó. Les agrupacions que actuaran dins del Cicle Joves Intèrprets combinen la participació de professors amb joves estudiants de música que tenen la inquietud de professionalitzar-se en un futur.

Tots els concerts del cicle es realitzaran a l’Espai Orfeó, l’entrada és lliure, i s’iniciarà i clourà amb l’espectacle ‘Plugged, concert de combos moderns’ (3 de febrer i 2 de juny). El cicle es completa amb dos concerts més de formacions instrumentals estables de l’Escola de Música, el 3 de març amb el Grup de Corda, format per 7 professors i alumnes, que ens oferiran el recital De Pel·lícula on interpretaran un repertori basat en les bandes sonores de diferents films cinematogràfics,  i el 31 de març amb el Quartet de Clarinets format també per professors i estudiants de clarinet i amb un repertori modern.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat