Esteu aquí: Inici ca Notícies Acústics, clàssica, jazz i espectacles per a nadons, a la nova temporada de l'Orfeó

Acústics, clàssica, jazz i espectacles per a nadons, a la nova temporada de l'Orfeó

+ Acústics, clàssica, jazz i espectacles per a nadons, a la nova temporada de l'Orfeó

Els matinals de clàssica a l'Espai Orfeó en diumenge, novetat de la temporada

La Fundació Orfeó Lleidatà inicia la nova programació estable d'hivern-privamera amb una trentena de propostes, la majoria de quals tindran lloc a l'Espai Orfeó, que es consolida com a equipament de referència a la ciutat de Lleida.

Una programació diversa amb propostes per a tots els públics que inclouen música i teatre, amb cicles específics com l’Espai Acústics, Jazz, Clàssica i la programació familiar, amb l'Espai Nadons i el cicle de Concerts Familiars a l'Auditori Enric Granados.

La programació incorpora una temporada més, diferents propostes impulsades per les entitats de l’àmbit social i cultural de les Terres de Lleida que formen part del Consell Participatiu de l’Espai Orfeó.

La temporada és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Lleida, la Diputació de Lleida, l’Institut d’Estudis Ilerdencs, el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Obra Social la Caixa, Supsa Supermercats Pujol – Plusfresc, Grup Catalana Occident, Elèctrica Serosense i Sistemas Digitales Ricoh. També rep la col·laboració de La Gramàtica del Vermut, que ofereix el servei de bar a l’Espai Orfeó durant la durada dels concerts.

 

Més informació

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat