Esteu aquí: Inici ca Notícies Tardor de jazz, fados, música acústica i teatre a l'Orfeó

Tardor de jazz, fados, música acústica i teatre a l'Orfeó

+ Tardor de jazz, fados, música acústica i teatre a l'Orfeó

Una trentena de propostes en la temporada més diversa

La Fundació Orfeó Lleidatà inicia la nova programació estable de tardor amb una trentena de propostes que tindran lloc en quatre equipaments culturals de la ciutat de Lleida: l'Espai Orfeó, l'Auditori Enric Granados, el Cafè del Teatre de l’Escorxador i el Teatre de la Llotja, i en dues sales de Barcelona, el Harlem Jazz Club i la Sala Barts.

Una programació diversa amb propostes per a tots els públics que inclouen música i teatre, amb cicles específics com l’Espai Acústics, l’Espai Jazz, el 8è Festival Internacional de Fado de Catalunya, la programació familiar, el cicle Nostrades, Cantautors de Ponent o la temporada de la companyia de teatre “La Inestable 21”, així com la producció pròpia Christmas.cat del Cor de l’Orfeó Lleidatà.

Destaquen l'Espai Acústics, el nou cicle de música de petit format de l’Espai Orfeó, que presenta Emília Rovira, PAVVLA, Lucas Masciano i Marion Harper. Així com el l'Espai Jazz, cicle que es consolida amb dues propostes de primer nivell, Gabriel Amargant Trio i Jeremy Powell, i tres Jam Sessions temàtiques.

Per altra banda, el Cor de l’Orfeó Lleidatà reedita l’exitosa producció “Christmas.cat” al Teatre de la Llotja, i la porta per primer cop a la Sala Barts de Barcelona.

Més informació

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat