Esteu aquí: Inici ca Notícies Rèquiem de Mozart en homenatge a Lluís Virgili

Rèquiem de Mozart en homenatge a Lluís Virgili

+ Rèquiem de Mozart en homenatge a Lluís Virgili

Orfeó LLeidatà i Orquestra Julià Carbonell

El gran concert d'homenatge a Lluís Virgili, el Rèquiem de Mozart, tindrà lloc el dissabte 2 de març a les 20.30 hores al Teatre de la Llotja de Lleida amb 35 músics de l’Orquestra Julià Carbonell i 60 cantaires de l’Orfeó Lleidatà, sota la direcció de Pedro Pardo.

El repartiment el completarà actuant com a solistes Marta Garcia Cadena (soprano), Marta Infante (mezzosoprano), Eduard Mas (tenor) i Néstor Pindado (baríton).

La Missa de Rèquiem en re menor (K.626) va ser l'última composició de Mozart. Escrita l’any 1791 és potser una de les seves obres més reconegudes i amb més força. Malhauradament, la mort no va permetre acabar la composició i el seu alumne Franz Xaver Süssmayr va completar-la per encàrrec de la seva dona. Una obra cabdal dins el repertori simfònic coral on l’exigència tècnica és màxima tant per als músics com per als cantaires i la seva bellesa arriba al fons de l’oient irremeiablement.

Aquesta és una coproducció de l’Institut d’Estudis Ilerdencs, la Fundació Julià Carbonell i la Fundació Orfeó Lleidatà per retre homenatge a Lluís Virgili i Farrà.

Lluís Virgili i Farrà va ser l’ànima de l’Orfeó Lleidatà al llarg de més de 40 anys. Amb ell va ressorgir una entitat coral que estava malmesa per l’efecte de la guerra i la dictadura i amb ell es va recuperar l’esperit dels antics orfeons catalans. La seva figura va traspassar l’àmbit local i va fomentar la creació de moltes corals arreu del territori lleidatà.

 

Preu general 18 €

Preu Amics de la Llotja 15 €

Preu socis Orfeó ,amics OJC,estudiants escoles música, conservatoris i cantaires 12 €

 

MÉS INFORMACIÓ I COMPRA D'ENTRADES AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat