Esteu aquí: Inici ca Notícies Sixena, un any després. On som i cap a on anem?

Sixena, un any després. On som i cap a on anem?

+ Sixena, un any després. On som i cap a on anem?

Amb Jordi Sànchez, president de l'ANC

Després del debat apassionant i encès del passat 8 de juny, la cloenda del cicle ‘Sixena, un any després’, consistirà en una taula rodona amb tres convidats que tenen molt a dir sobre el present i futur d’un conflicte que va més enllà de la defensa del patrimoni.

 

Visió global i local per analitzar el conflicte.

Hi participaran els màxims representants de dos entitats, una d'àmbit local i l'altra d'àmbit nacional, implicades en la defensa dels museus. Jordi Sànchez, president de l’Assemblea Nacional Catalana i  Maria Jesús Llavero, presidenta del Centre d'Estudis Comarcals del Segrià i membre de la Plataforma d'Entitats Culturals.

 

La mirada d’un gran historiador

El tercer convidat serà un historiador de prestigi com Agustí Alcoberro, professor d’història moderna a la UB i director del Museu d'Història de Catalunya del 2008 al 2014. Recentment ha estat designat comissari de l’exposició ‘La presó Model ens parla. 113 anys. 13 històries’, que obrirà les portes de la presó des del juliol vinent i fins al novembre.

L'acte estarà moderat per Anna Sàez, periodista del diari Segre, i organitzat: Fundació Orfeó Lleidatà, Òmnium Lleida-Ponent, Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, Associació d'Amics de la Seu Vella, Centre Excursionista de Lleida i  ANC Lleida.

 

Dilluns, 19 de juny a les 20 h, Espai Orfeó

SIXENA, UN ANY DESPRÉS. 'ON SOM I CAP A ON ANEM?'

 

Jordi Sànchez, president de l’ANC

Maria Jesús Llavero, presidenta del CECS

Agustí Alcoberro, escriptor i historiador

Modera: Anna Sàez, periodista del Diari Segre

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat