Esteu aquí: Inici ca Notícies Taller de música en família per a professionals de l'àmbit sanitari

Taller de música en família per a professionals de l'àmbit sanitari

+ Taller de música en família per a professionals de l'àmbit sanitari

La música és medicina per a l'ànima

La tardor de 2020, pocs mesos abans de l’inici de la pandèmia, la Fundació Orfeó Lleidatà en col·laboració amb l’Hospital Arnau de Vilanova i el suport de l’Obra Social La Caixa, va desenvolupar uns tallers de musicoteràpia adreçats a pacients ingressats a la Unitat de Cures Intensives, dins del programa d’humanització que desenvolupa aquesta unitat hospitalària. Una experiència que va ser molt positiva però que no ha pogut tenir continuïtat a causa de la crisi sanitària de la Covid-19.

Un any i mig després, reprenem aquesta activitat canviant el format i adreçant-la de forma excepcional a totes i tots els professionals i personal de serveis vinculat a l’ICS i GSS de Lleida (àmbit hospitalari, atenció primària, sociosanitari, salut mental i residencial) que des de fa més d’un any estan lluitant en primera línia contra la pandèmia.

Es tracta d’un TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA, una activitat lúdica i participativa, on la música esdevé una eina de benestar personal i d’enfortiment dels vincles afectius entre familiars i companys. Una iniciativa que vol contribuir a reparar el desgast personal i familiar dels professionals de l’àmbit sanitari i que en funció de l’acollida pot extrapolar-se a altres col·lectius.

Els participants a l'activitat no necessiten tenir coneixements ni experiència musical prèvia i està adreçada a totes les edats.

 

TALLER DE MÚSICA EN FAMÍLIA amb Pau Gimeno, professor de percussió i màster en musicoteràpia.

DATA: Dissabte, 12 de juny

LLOC: Fundació Orfeó Lleidatà (c. Sant Martí, 60 - Lleida)

HORARIS:

Grup 1: de 10 h a 11 h.

Grup 2: de 12 h a 13 h.

 

ACTIVITAT GRATUÏTA AMB INSCRIPCIÓ PRÈVIA per a professionals i treballadors/es sanitaris amb familiars i/o acompanyants.

(cada participant podrà inscriure fins un màxim de 4 acompanyants).

 

Informació Covid-19

L'activitat es desenvoluparà garantint les mesures  de seguretat en la manipulació d'instruments i seguint els protocols de distància, seguretat i desinfecció.

 

Inscriu-te aquí

 

 

copy_of_Taller_sanitaris.png

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat