Esteu aquí: Inici ca Notícies Temps de llum. Entrades exhaurides!

Temps de llum. Entrades exhaurides!

+ Temps de llum. Entrades exhaurides!

Un nou espectacle per a nadons

Temps de llum és un espectacle interactiu de titelles i teatre d’ombres basat en la pedagogia de la llum, acompanyat d’instal·lacions interactives, especialment dissenyat per infants de 0 a 3 anys i les seves famílies. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l’any que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma.

L’espectacle és a apunt de començar…l ’inici és ple de màgia on la música t ’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista.

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s’il·lumina, per deixar pas al fred de l’hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fem volar la imaginació i vivim la intensitat dels colors i de les llums, fins a l ’arribar de l ’estiu que desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma.

Al final de la sessió es convida al públic a poder entrar dins de l’espai per fer un recorregut interactiu on l’infant pot explorar les diverses instal·lacions de llum, jugar amb les titelles i la seva projecció. Els petits i els acompanyants poden desplaçar-se lliurement per les diferents instal·lacions de llum i descobrir colors, ombres, formes i múltiples possibilitats de joc i diversió.

Aquesta és un espectacle de la companyia Clardelluna.

 

TRIA EL TEU HORARI

Primera sessió: 11 h . ENTRADES EXHAURIDES!

Segona sessió: 12 h . ENTRADES EXHAURIDES!

 

Tant els infants com els adults acompanyants han de comprar la seva entrada. Els menors de 6 mesos tenen l'entrada lliure.

 

COMPRA LES TEVES ENTRADES AQUÍ

 

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat