Esteu aquí: Inici ca Notícies Tornen els casals d'estiu a l'Orfeó: EstiuArt i EstiuEscènic

Tornen els casals d'estiu a l'Orfeó: EstiuArt i EstiuEscènic

+ Tornen els casals d'estiu a l'Orfeó: EstiuArt i EstiuEscènic

Inscripcions obertes!

Després de la bona acollida que van tenir l'estiu passat els nous formats dels casals d'estiu que organitza l'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà, enguany tornem amb més EstiuArt i EstiuEscènic!

També renovem imatge dels casals EstiuArt i EstiuÈscènic, i ens complau molt compartir amb vosaltres el nou cartell 2017.  La il·lustradora Mariona Tolosa Sistere ens ha dibuixat expressament aquestes precioses il·lustracions que representen la gran festa dels nostres Casals d’Estiu. Desitgem que us agradi tant com les activitats que tenim preparades!

 

EstiuArt

Casal Creatiu per a petits artistes. De 3 a 6 anys.

Del 26 de juny al 28 de juliol de 2017. De dilluns a divendres de 9 a 14h.

Estiuartweb2017

L'EstiuArt és un casal on la creativitat i la descoberta esdevenen l'eix des del qual ens endinsem en diferents vessants artístiques d'una manera fresca i divertida.

De la mà de professionals i especialistes obrim la porta al món dels animals i la natura amb activitats com la plàstica, el teatre, el cant, la dansa, la percussió...i fins i tot la màgia i el circ!

Amb sortides, activitats de lleure i mostres quinzenals que complementen un casal diferent per als petits grans artistes de la família.

Per més informació i inscripcions AQUÍ

 

EstiuEscènic

Casal de Teatre Musical. A partir de 6 anys.

Primera quinzena del 26 al 7 de juliol.

Segona quinzena del 10 al 21 de juliol.

EstiuescènicWeb 2017

L'EstiuEscènic és un casal de Teatre Musical on totes les activitats estan orientades a viure el procés de creació d'un espectacle escènic. Els nens i nenes seran cantants, actors, ballarins, mags i acròbates. I també dissenyaran el vestuari i l'escenografia, per adaptar alguns dels musicals més coneguts com La bella i la bèstia, Annie, Sherk i El rei lleó.

Una gran oportunitat per descobrir el món del teatre musical d'una forma dinàmica i divertida de la mà de professionals del món de la música, el teatre, la dansa, la màgia i el circ. Amb una mostra quinzenal oberta a les famílies que segur us sorprendrà.

Per més informació i inscripcions AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat