Esteu aquí: Inici ca Notícies Gira de la producció pròpia WAM Òpera pel territori

Gira de la producció pròpia WAM Òpera pel territori

+ Gira de la producció pròpia WAM Òpera pel territori

Primera producció de l'Orquestra Simfònica i l'Aula de Cant de l'Orfeó Lleidatà

WAM! ÒPERA és una producció pròpia de l’Escola de Música i Aula de Cant de l’Orfeó Lleidatà, dins la temporada estable de concerts al territori, que compta amb la col·laboració especial de l’Institut d’Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida, entre d'altres patrocinadors.

L’orquestra simfònica, formada per una trentena de joves músics, està dirigida per Pol Pastor, i l’Aula de Cant per la coneguda mezzosoprano Marta Infante.

WAM són les sigles de Wolfgang Amadeus Mozart, el més gran compositor de melodies de tots els temps. En aquest concert se'n podran escoltar de les més belles i conegudes, però també podrem descobrir que el que no coneixem és tant o més impressionant. La creativitat no va parar mai en Mozart: àries, duets, tercets, simfonies, nocturns... una autèntica bèstia musical que tot el que tocava ho magnificava amb la seva imaginació.

Els concerts tindran lloc el diumenge 24 de novembre a les 18 h a la Sala de ball de Puigverd de Lleida i el dissabte 30 de novembre a les 19 h a la sala La Unió d'Alpicat.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat