Esteu aquí: Inici ca RECURRÈNCIES

RECURRÈNCIES

DATA:
Diu - 28 - Abr - 2019
HORA:
19:00
LLOC:
Espai Orfeó
ENTRADA:
10 € / 8 €
IMATGES:

+ RECURRÈNCIES

Alba Mascarella i Berta Puigdemasa
Tipus d'espectacle:
Concert
Sinopsi:

Recurrències és l’espectacle fruit de la residència artística de l’arpista Berta Puigdemassa, la rapsode Alba Mascarella, amb direcció escènica de Maite Ojer. Durant 4 mesos, l’Espai Orfeó ha acollit els assajos on les tres artistes han gestat un muntatge de noves dramatúrgies que barreja diferents disciplines com la veu, la poesia, el moviment, la música de l’arpa i les projeccions.

Aquest és un espectacle que busca la reflexió a l’entorn d’un dels grans reptes de la humanitat: la comunicació. ¿Com és que a les persones els resulta tan difícil comunicar-se, tot i parlant el mateix idioma? Una reflexió artística en la recerca de l’entesa.

Aquesta actuació del grup resident a l'Espai Orfeó s'emmarca dins de la 3a edició del cicle EntreArpes.

Sinopsi


Entre el que penso,

el que vull dir,

el que crec dir,

el que dic,

el que vols sentir,

el que sents,

el que creus entendre,

i el que entens,

existeixen nou possibilitats de no entendre’s.

 

A escena dues dones, una arpa i la veu.

 

Les nostres eines per parlar sobre la necessitat inherent a les persones i que esdevé un dels grans reptes: la comunicació, la possibilitat de l'entesa.

 

Com arribar al cor de l'altre per tal d'aconseguir la intimitat que espanta les pors? Com posar-se en relació? Com generar els camins que permeten avançar?

 

Aquesta acció artístico-musical del grup resident a l'Espai Orfeó s'emmarca dins de la 3a edició del cicle EntreArpes.

 

Trajectòries

Berta Puigdemasa, nascuda la primavera de 1987, és una arpista atípica. De formació clàssica a conservatoris d’Espanya, Holanda i França, està en constant recerca d’innovació sonora, artística i cultural.

A més de concertista i professora és directora del Curs Internacional d’Arpa Horta de Lleida (www.arpahorta.com) que reuneix, en un entorn agrari, arpistes d’arreu del món un cop l’any.

Artista enèrgica i alegre, transmet amb entusiasme la seva passió per la música obsequiant el seu públic amb interpretacions plenes de caràcter i tendresa.

Alba Mascarella Guitart, rapsoda, actriu i performer.

Iniciada en les arts escèniques l’any 2014 de la mà de la directora Maite Ojer. Ha participat en diversos projectes escènics i ha compartit escenari amb artistes com: Dolors Miquel, Enric Casasses, Bel Olid i Marta Carrasco, entre d’altres.

Recitació de lectures dramatitzades en certàmens literaris i presentacions de llibres.

Actualment, creadora de l’espectacle La boca descosida on recita i dramatitza poemes d’autores contemporànies del segle XX i XXI, juntament amb la direcció de Maite Ojer.

Primer premi del concurs de rapsodes a l’Espluga de Francolí. I primer premi al concurs de rapsodes de Ràdio Tordera.

Maite Ojer i Blasi, formada en direcció escènica a Granada ha dirigit peces escèniques amb creadores com Marta Carrasco, Maria Hinojosa, Lídia Pujol, Teresa Urroz, Itziar Castro,  Ada Vilaró, Holoqué o Alaigua Teatre entre d'altres. 30 anys d'experiència escènica en diferents companyies arreu de l'Estat Espanyol.

 

Fitxa artística

Direcció

Maite Ojer i Blasi

Interpretació

Alba Mascarella i Berta Puigdemasa

Arpa

Berta Puigdemasa

Vestuari: Rusccus

 

COMPRA LA TEVA ENTRADA AQUÍ

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat