Esteu aquí: Inici ca Programació CONCERT DE NADAL DE L'ENTITAT

CONCERT DE NADAL DE L'ENTITAT

DATA:
Diu - 11 - Des - 2016
HORA:
19:00
LLOC:
AUDITORI MUNICIPAL ENRIC GRANADOS
ENTRADA:
Entrada solidària 3€
IMATGES:

+ CONCERT DE NADAL DE L'ENTITAT

La Fundació Orfeó Lleidatà et desitja unes bones festes!
Tipus d'espectacle:
Música
Sinopsi:
Un any més el Concert de Nadal de la Fundació Orfeó Lleidatà és a benefici d'un projecte social vinculat a la ciutat o el territori. Enguany, tots el diners recaptats a través de l'entrada solidària es destinaran al projecte social Llars del Seminari de la Fundació 'Entre tots i per al bé de tothom'.

El projecte Llars del Seminari naix l’any 2012, quan el bisbe de Lleida, Joan Piris, va assistir a una assemblea de la Plataforma d’Afectats per la Hipoteca de Lleida (PAH) reunida en un dels locals cedits per la Parròquia de Santa Maria Magdalena. Després d’escoltar la realitat de les famílies va anunciar la cessió d’una part de l’edifici de l’antic Seminari, al carrer Maragall, perquè pogués ser rehabilitat com a habitatges socials per a famílies desnonades. Des de llavors, un grup nombrós de persones, entitats, empreses, i institucions s’han sumat a aquesta iniciativa solidària.
Actualment, 19 pisos acullen de manera temporal, a famílies desnonades i/o en situació de necessitat, i que vulguin implicar-se en un projecte solidari i innovador en el qual elles són les protagonistes. La Fundació 'Entre tots i per al bé de tothom' constituïda per les institucions lleidatanes: Bisbat, Càritas, Col·legi Episcopal, Associació de Veïns del barri Universitat i una persona representant de les famílies desnonades o en situació de necessitat proposada per Càritas Diocesana, és l’encarregada de gestionar aquest projecte solidari i fratern que pretén acollir i acompanyar a famílies per recuperar la seva capacitat de sortir endavant per elles mateixes.


Entrada solidària: 3 euros[Compra a la taquilla de l'Espai Orfeó]

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat