Esteu aquí: Inici Setmana cultural a les escoles de l'Orfeó

Setmana cultural a les escoles de l'Orfeó

+ Setmana cultural a les escoles de l'Orfeó

Del 5 a l'11 de març

L'Escola de Música de l'Orfeó Lleidatà (EMOL) i la xarxa d'escoles municipals associades (Alcoletge, Alpicat, Artesa de Lleida, Puigverd de Lleida i Torrefarrera) estan duent a terme la SETMANA CULTURAL, amb activitats i tallers per a tots els gustos i edats. Amb aquest parèntesi en l’activitat docent, volem oferir la possibilitat de realitzar activitats que puguin complementar, enriquir i donar una visió més àmplia de la música als nostres alumnes.

Així hi trobarem tallers de rock, blues, folk, òpera per a infants, manteniment dels instruments, improvisació i composició, entre altres. També es farà un taller previ al proper Moment Musical del 17 de març (l'Orquestra Reciclofònica) de construcció d'instruments reciclats, s'ensenyaran pautes d'estudi per millorar el rendiment i es farà un breu repàs al repertori coral romàntic de Brahms, introduïnt el concert del proper mes de juny "Els valsos amorosos de Brahms".

Al taller Fusiona't amb els Beatles podrem gaudir de la música dels nois de Liverpool amb instruments clàssics, com els violins i moderns, com la guitarra elèctrica.

Adjuntem l'horari dels tallers.

Accions del document
Segueix-nos a: Facebook YouTube Twitter
Orfeó Lleidatà C. Sant Martí, 60-62 25004 Lleida
T. 973 233 554 info@orfeolleidata.cat